Raport de activitate al Asociației Help and Advice – 2017

INVESTIM ÎNCREDERE. PROMOVĂM VALORI. SALVĂM ZÂMBETE.

Raport de activitate al Asociației Help and Advice – 2017

ianuarie 7, 2021 Raport de Activitate 0

Raport de activitate al Asociației Help and Advice

• 2017 –

Asociația Help and Advice a fost înființată în anul 2016 de Radu ALEXA, care în urma unui accident a rămas imobilizat într-un scaun rulant, scopul principal al organizației fiind conștientizarea asupra drepturilor persoanelor cu dizabilități. Misiunea asociației este promovarea și respectarea drepturilor persoanelor cu dizabilități.

Printre obiectivele propuse ale asociației, amintim Art. 6 Scopul asociației ”HELP AND ADVICE”:         Alin. 1 Membrii asociației ”HELP AND ADVICE”  doresc asocierea în vederea susținerii și promovării de :

–           activități sociale și umanitare;

–           activități de educație culturală, spirituală și moral-civică;

–           activități sportive;

–           activități pentru protecția mediului înconjurător și dezvoltare durabilă;

Principalele proiecte desfășurate de asociație pe anul 2017:

• Fundraising umanitar pentru 5 cazuri, 3 (trei) medicale și 2(două) sociale, valoare totală de 8000 lei, sume constituite prin sponsorizări obținute de la antreprenori locali, organizare evenimente caritabile – competiții sportive și prin colectarea Formularelor 2% din impozitul pe venit datorat de persoanele fizice;
  • Sprijin achiziționare echipamente medicale asistive: 3 cazuri, valoare totală de 19300 lei – sume obținute prin colectarea Formularelor 2% din impozitul pe venit datorat de persoanele fizice și donații de la persoane fizice;
  • Susținere participare evenimente sportive cu scop caritabil, în domeniul cercetării traumatismelor vertebro-medulare, valoare totală: 1900 lei sume constituite prin sponsorizări obținute de la antreprenori locali;
  • Participare campanii umanitare cu ocazia sărbătorilor de iarnă; 1 caz – valoare 500 lei – sume obținute prin colectarea Formularelor 2% din impozitul pe venit datorat de persoanele fizice;

Din motive de confidențialitate față de beneficiarii Asociației Help and Advice nu vom face publice identitățile acestora, însă cei interesați și din motive bine întemeiate pot obține detalii printr-o solicitare scrisă adresată asociației numai după obținerea consimțământului beneficiarilor vizați.

Președinte al Asociației Help and Advice,