STEP CHEF ATIPIC 2022

INVESTIM ÎNCREDERE. PROMOVĂM VALORI. SALVĂM ZÂMBETE.

STEP CHEF ATIPIC 2022

mai 31, 2022 Blog EVENIMENTE 0
75

1. Step chef atipic

Prima ediție a concurs #StepChefAtipic a reunit mulți pasionați de gătit, persoane atipice care au demonstrat că #abilitatea învinge #dizabilitatea. Concurenții au avut ocazia sa își arate îndemânarea în bucătărie în fața juriului de specialitate: Chef Antonio PassarelliChef Michael Passarelli și somelierul Andrei Popa.

Step-Hear RomâniaRampe Mobile și BILANCIA, împreună cu Partenerii Strategici: Asociaţia Nevăzătorilor din România, Consiliul Național al Dizabilității din România, Grupul de Inovație și Expertiză Socială și Partenerul Principal al concursului: Nestlé România au organizat pe 21-22 Mai a.c. STEP CHEF ATIPIC .

2. Primul concurs culinar dedicat persoanelor cu dizabilități

Prin intermediul competiției Step Chef Atipic sunt eliminate barierele sociale de care se lovesc persoanele cu dizabilități locomotorii și cele cu deficiențe de vedere din România. Step Chef Atipic trage un semnal de alarmă din dorința de a transforma societatea într-una incluzivă. Au fost două zile în care pasionații atipici în bucătărie au demonstrat că dizabilitatea poate fi transformată în abilitate numai prin voință, determinare și curaj.

“Crede în tine” a fost motto-ul zilelor de 21/22 mai când a avut loc prima ediție a concursului Step Chef Atipic.Aici și-au dat întâlnire pasionați ai bucătăriei pentru a se duela în arome și pentru a lega noi prietenii!⏩⏩⏩⏩⏩⏩⏩👩‍🍳 #StepChef #Atipic 🧑‍🍳 este locul în care pasionații de gătit 🧑‍🍳 persoane cu dizabilități locomotorii și cele cu deficiențe vizuale au șansa să-și demonstreze abilitățile de 👩‍🍳 bucătari și să fie și răsplătiți pentru asta.Vreau să mulțumesc organizatorilor Step Hear Romania #rampemobile Bilancia, partenerilor Asociatia Nevazatorilor din Romania Consiliul National al Dizabilitatii din Romania Grupul de Inovație și Expertiză Socială, juriului Antonio Passarelli Michael Passarelli Popa AndreiDe asemenea, le mulțumesc tuturor celor care ne-au susținut și au fost alături de noi !https://step-hear.com.ro/w/stepchef2022/#StepChefAtipic #risipaalimentara #westfood #rampemobile #scauncurotile #cooking #sustenabilitate #stepchef2022#turism #tehnologie #mobilitateurbana #orasesmart #administratiedeschisa #unitateprotejata #dizabiliate #implicareafacediferenta #primarieaccesibila #masterchef #stepchef #accessibilityforallep#inclusionmatters #SmartCity #blindness #wayfinding #accessibility #accessible #visualimpairment #inclusionanddiversity

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.